Generalforsamlingen 19.11.2008

Afholdt: Onsdag d. 19. november 2008 kl. 1930 til kl. 2130

Anders Moestrup blev valgt til dirigent. Formanden aflagde beretning, og kassereren fremlagde regnskab og budget. Regnskab og budget blev derefter godkendt.

Valg til bestyrelsen: Martin Udsen (Bredkær Tværvej), Torben Møller (Søtoften) og Anders Moestrup (Sølystvej), fortsætter i bestyrelsen.

Førstnævnte valgt i 2 år, og de sidstnævnte fortsætter et år endnu. Rita Westergaard (Sølystvej) udtræder og istedet indtræder nyvalgte Peter Albrechtsen (Søtoften) for 2 år. Første suppleanter er Flemming Arve (Bredkær Tværvej) og H.V (Bredkær Tværvej), for et år af gangen. Revisor Trine Damsgaard (Søsvinget), fortsætter 2 år endnu.

Kasserer Hans Lykke (Søsvinget), forbliver i bestyrelsen som "ad Hoc", indtil en ny regnskabskyndig er sat ind i arbejdet og bestyrelsen har konstitueret sig.

Hans Lykke kritiserede den manglende velvilje i at deltage i bestyrelsesarbejdet, og mod at tage del i fællesskabet, så vi kan sikre fremtidens arrangementer for Sølystparkens Ejerlaug.

Under eventuelt blev der fremsat forslag om, at der blev nedsat et udvalg af beboere fra Bredkær Tværvej, som vil gå i dialog med skoleinspektøren på Sølystskolen, for at bringe trafikken med børnetransport til og fra den vestlige indgang mod Bredkær Tværvej til ophør. En beboer havde en morgen optalt 62 afsætninger af børn. I udvalget deltager tovholder, Finn Christensen, samt Børge Klint, Flemming Arve og ved henvendelse til skolen, deltager endvidere et bestyrelsesmedlem.

Der blev spurgt til kommunens manglende udbedring af lunker på Sølystvej. Martin Udsen tager kontakt til kommunen og rykker for arbejdet. En beboer mente, at tovværket ved legepladsens rutchebane havde løsnets sig, til fare for børnene som benyttede den. Torben Møller kigger på sagen og hæfter tov fast igen. En beboer mente, at der burde sættes kraftigere ind mod lastbilerne. Martin Udsen oplyste, at bestyrelsen i søndags havde sat de to indkøbte skilte op, henholdsvis "Lukket område - vendeplads for lastbiler", på Gåseagervej ud for Bredkærvej. Kommunen havde i sin tid selv konstrueret en lastbilvendeplads for enden af Gåseagervej, men ville tilsyneladende ikke afholde udgiften til skiltet. To stk. forbudstavler med "indkørsel forbudt for lastbiler", vil blive asfalteret ned i begge ender af Bredkær Tværvej. Endvidere på skolestiens udmunding i Sølystvej, hvor et nyetableret skilt anmoder forældrene som afsætter børn i bil, om at benytte indgangen ved Egå Havvej. Anders oplyste, at han allerede nu kunne mærke at trafikken til skolen var aftagende.

Nyt flot farvelogo til Sølystparken blev fremvist af kunstneren Hanne Rathcke, der forklarede forsamlingen om det nutidige design: "Logoet er udarbejdet som ønsket i et tidsvarende og enkelt udtryk. Ligesom det gamle logo, har jeg taget udgangspunkt i områdets elementer, nemlig husene, skrænten og strandarealet, lunden og skibe i bugten".

Med venlig hilsen, Martin Udsen, referant.

LEJE AF PARTYTELT

telt128Skal du holde konfirmationsfest eller rund fødselsdag m.v., har du som medlem af ejerlauget mulighed for at leje teltet

Læs mere...

Gå til top